Missie, visie & waarden

///A REMPLACER> Herhaal hier in 2 of 3 regels de identiteit van uw bedrijf, het werkterrein, de locatie en het verzorgingsgebied. Herhaal de producten of diensten die u aanbiedt en aan wie zij zijn gericht (particulieren, professionals ...). Wanneer u een bedrijf start of al in bedrijf bent, hebt u een langetermijnplan nodig! Drie pijlers vormen de basis van elke planning en zullen de toekomst van een bedrijf beïnvloeden, evenals de beslissingen die zullen worden genomen: de missie, de visie en de waarden. Vanuit een extern gezichtspunt laten ze toe: het unieke karakter van de organisatie te presenteren; zijn geloofwaardigheid te vergroten bij de belanghebbenden (klanten, leveranciers, financiële partners, enz.); de aanwezigheid van een richtlijn aan te tonen.

Onze missie

///A REMPLACER> De missie is een duidelijke en duurzame formulering van het doel van het bedrijf. Een duidelijke formulering is: 1. Bepaal wat het bedrijf doet, met behulp van actiewerkwoorden. Verduidelijk de aangeboden producten of diensten. 2. Verduidelijk de beoogde marktsegmenten. 3. Benadruk het onderscheidend vermogen van het bedrijf. De missie is openbaar, en moet door iedereen gekend zijn. Voorbeeld bij E-net Business: De zelfstandige, de handelaar en de KMO begeleiden om Digital Marketing in al zijn kracht te begrijpen en te gebruiken.

Onze visie

///A REMPLACER> De visie is een "filter voor actie", een gids voor het nemen van strategische beslissingen. De formulering van de visie moet: 1. de richting, het doel en het unieke karakter van een bedrijf weergeven; 2. zin geven aan wat de mensen doen; 3. een uitdaging vormen voor de organisatie en haar leden, die iedereen zal trachten aan te gaan. De visie is niet statisch. Zij moet regelmatig worden herzien om de organisatie in staat te stellen zich aan te passen aan interne veranderingen en schommelingen van de externe omgeving. Voorbeeld bij E-net Business: Een symbool worden van de nieuwe Waalse economische motor gericht op het maatschappelijke en ontwikkeling

Onze waarden

///A REMPLACER> De waarden zijn een verzameling van gezamenlijk gedeelde overtuigingen die het gedrag beschrijven dat essentieel is voor het bereiken van de missie en de visie van het bedrijf. De formulering van de waarden moet: 1. de overtuigingen en principes van het bedrijf vermelden; 2. worden bepaald door het senior management, vaak de eigenaars; 3. de opvattingen en het gedrag van zowel de werknemers als de managers sturen. Voorbeeld bij E-net Business: 1. Vertrouwen en authenticiteit. 2. Ontplooiing. 3. Bekoring van de klanten. 4. Voorbeeldfunctie intern, met onze partners en onze klanten. 5. Wederzijdse hulp en betrouwbaarheid.

Meer weten over ons

Onze commerciële belofte

///A REMPLACER>  Kleine zin om uw commerciële belofte te beschrijven

///A REMPLACER> Beschrijf de commerciële belofte van uw bedrijf. In marketingtheorie is de belofte de materiële winst die de verkoper aan de koper van zijn product aanbiedt. Voorbeelden: mijn wasproduct wast witter; mijn wasproduct behoudt de kleuren; mijn tandpasta maakt de tanden wit; mijn tandpasta versterkt het glazuur van de tanden, ...

De belofte is dan ook een fundamenteel onderdeel van de positionering en de keuze ervan heeft grote invloed op het succes van de lancering van een product of op het behoud ervan op de markt.

Onze sterke punten

///A REMPLACER>  Schrijf hier een korte zin met uw belangrijkste sterke punten

///A REMPLACER> Beschrijf hier de sterke punten van uw bedrijf. Bijvoorbeeld: geweldige ervaring, gratis offerte, project op maat, ondersteuning van A tot Z, persoonlijk advies, enz.

Onze filosofie

///A REMPLACER> Een korte zin die uw filosofie beschrijft

///A REMPLACER> Beschrijf hier de filosofie van het bedrijf. Bijvoorbeeld: waarom werd het opgericht, met welk doel, wat onderscheidt u van de concurrentie, enz.?

Waarom een beroep doen op ons bedrijf?

Vertrouw voor uw project op de expertise van een bedrijf, dat vele jaren ervaring op haar conto heeft. Onze kracht is om uw vraag te kunnen beantwoorden en u te adviseren om u een onberispelijke service te garanderen.

Wij zijn begaan om u een moderne service aan te bieden volgens de nieuwste technieken, al onze medewerkers worden continu opgeleid. Onze ervaring heeft ons geleerd dat we het beste resultaat aan onze klanten kunnen bieden, door met de tijd te evolueren.

Neem contact op met ons team

Wilt u gebruik maken van ons bedrijf? Neem telefonisch of via het online formulier contact met ons op. (/page/contacteer-ons.html) Wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Onze nieuwste projecten

Gecertificeerde experts

Gepersonaliseerde ondersteuning

Projectmanagement van A tot Z

Snelle afspraak boeken

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.